Mødesteder

 

Weekend kursus Mörrum

Vi mødes på Hallandsboda Bed & Breakfast.

 

Weekend kursus Krokån

Vi mødes på en lille parkeringsplads midt i skoven nær Flammefaldet.

 

Uge kursus/tur Slovenien

Hotel Alp kan bruges som udgangspunkt for turerne til Slovenien.

 

 

Hvor ligger floderne?  Skal vi padle op mod strømmen for at komme "hjem" igen?  Er det farligt?  Skal jeg kunne svømme?

 

Mange spørgsmål kan dukke op inden du beslutter at tage på tur med os. Vi håber du kan finde nogle af svarene her.

 

Placering af floderne

I øverste højre hjørne har vi lagt links ind til Google Maps, så du let kan finde en rutevejledning til hvor vi starter/mødes.

 

Skal vi padle op mod strømmen?

Nej, det skal vi ikke! Typisk hjælpes vi ad med transporten på selve kurset. Det foregår typisk ved at vi, inden dagens aktiviteter starter, sætter minimum en bil der hvor vi slutter dagens kajaktur. Så hvis du har bil med på vores kurser må du forvente en lille smule kørsel frem og tilbage mellem de strækninger vi padler på floden.

 

Er det farligt?

Som ved alle andre sportsaktiviteter er der altid en risiko! Men vi gør, i kraft af vores erfaring, undervisning og udstyr, alt for at minimere den risiko vi udsætter dig og os selv for.

 

Derudover har du selv altid et medansvar for din egen sikkerhed, når du er på tur med os. Det betyder f.eks. at du selv skal kunne trække dig ud af kajakken, hvis du skulle gå hen og vælte. Dette træner vi som det aller første, således at både vi og du er trygge ved situationen.

 

Når du så er kommet ud af kajakken og svømmer ned af floden, så er det værste vi som regel oplever nogle efterfølgende blå mærker og at selvtilliden har lidt et lille knæk :)

 

Skal jeg kunne svømme?

Det vil være en stor hjælp til dig selv og os, hvis du er er glad for vand og kan svømme fra den ene ende af svømmehallen til den anden.

 

 

Forsikring

Deltagelse på vores turer og kurser sker på eget ansvar.

 

Vi har som virksomhed en erhvervsansvarsforsikring der dækker vores instruktører, hvis de begår fejl, hvor vi kan drages til ansvar for eventuelle skader på kursisterne.

 

Hvordan du selv er dækket afhænger af din egne personlige forsikringer. Her skal du overveje hvad din rejseforsikring og ulykkesforsikring dækker.

 

 

Flere spørgsmål?